Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van houtbewerking is Bleijenberg Interieurbouw dé specialist op het gebied van winkelinrichting. Door moderne productietechnieken zijn wij zeer concurrerend én leveren we kwalitatief hoogwaardige klantspecifieke producten met korte levertijden. Een familiebedrijf met de persoonlijke en vooruitstrevende aanpak!

Sinds kort hebben wij een nieuwe webshop waarin wij ook kledingrekken verkopen. Deze kledingrekken zijn van professionele kwaliteit en hebben een zeer gunstige prijsstelling. Ook hebben wij ieder kledingrek in onze webshop op voorraad. Ook zijn er vele uitvoeringsvormen waaronder inklapbare rekken, radrekken, aluminium kledingrek en transportrekken. Wanneer u dus op zoek bent naar een kledingrek nodigen wij u graag uit voor een bezoek.

Bent u op zoek naar een interieurbouwer in de buurt van Roosendaal,Breda of Bergen op Zoom dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bezoek ook eens onze webshop voor o.a. paspoppen,etalagepoppen, kleerhangers, kledinghangers, folderrekken ,draadmandenpasspiegelfolderrek en papierrolhouders.